Pohištvo za vse

Salon pohištva

Ste se ravno preselili oziroma obnavljate pohištvo, pa se utapljate v katalogih? Nikar ne skrbite. Ponudba na strani  http://www.salonpohistva.si Vam vsako težko odločitev spremeni v lahko. Izbira spalnic, kopalnic, kuhinj, otroških sob na kratko česarkoli, je pri njih ogromna zato se je lahko odločiti za izbiro. Zastopajo priznane prodajalce pohištva kot so Benisimo, Biesse, Colombini ali Klun! Sami priznani proizvajalci pohištva.

Široka ponudba kvalitetnega modernega pohištva podjetje nese v višave. Dobri so predvsem zaradi brezplačne dostave ob nakupu nad 200 evrov, brezplačne montaže kateregakoli pohištva in stalnega truda, da bi bili v koraku s časom in da bi dosegli kupčevo zadovoljstvo čim prej.

Dobra lastnost podjetja je tudi ta, da imajo 100 odstotno garancijo na vse izdelke. Možno je tudi vračilo v roku enega do dveh mesecev. Kontaktirate jih lahko preko njihove spletne strani-kontaktnega obrazca, lahko pa pokličete številko, ki je na njihovi spletni strani. Zagotovo se Vam splača kupovati pri njih. Poleg že tako zelo ugodne ponudbe imajo vedno na volji tudi nekaj izdelkov v akciji, zato redno spremljajte njihovo spletno stran in tako privarčujte tudi do 65% na določene artikle. Imejte najmodernejši dom in pri tem naj Vam pomaga salonpohistva.si!