Masivna vhodna vrata

Vhodna vrataPrva stvar, ki jo naši obiskovalci vidijo, so vhodna vrata in že z njimi izrazimo nekaj svojega okusa, veliko pa vplivajo tudi na podobo objekta kot celote. Obstaja veliko različnih vhodnih vrat, za zelo zahtevne stranke in tudi za manj zahtevne kupce, ki jih odlikuje dobro tesnenje, izjemna kompaktnost in kakovostno okovje. Najbolj važno je, da nam zagotavljajo varnost, vrhunsko kakovost in zanesljivost.

Vhodna vrata so narejena iz različnih materialov, modelov, barv in kombinacij. Ob poplavi različnih podjetij, ki se ukvarjajo s stavbnim pohištvom, boste gotovo našli tistega, ki se bo prilagodil vašim željam in naredil taka vhodna vrata kot jih želite in potrebujete.

PVC vhodna vrata sestavljata podboj in masivno krilo, ki sta v notranjosti ojačana s profilom iz kovine, v krilu pa se nahaja še dodaten kotno varjen stabilizator. Okovana so z masivnim zapahom, varovanim ščitom ter imajo robustno ključavnico. Polja krila lahko strokovnjaki poljubno razdelijo poševno, horizontalno ali vertikalno in jih izpolnijo s steklom, da jim zagotovijo sodoben dizajn in izgled.

ALU vhodna vrata se ponašajo z izvrstnim razmerjem med ceno in kakovostjo ter ohranjajo prednosti aluminijastih vrat, na primer številne različne modele vrat, trdnost in kompaktnost, se odlično zapirajo in so enostavna za vzdrževanje ter imajo nemoteno, dolgo življenjsko dobo. Vrata so priporočljiva za objekte, ki potrebujejo veliko varnosti in manj energetskih prihrankov.

Če želite vhodna vrata, ki bodo izgledala naravno in delovala prijetno, so za vas prava lesena vrata. Lahko so masivna v celoti ali gladka, ki vsebujejo več različnih dodatkov, na primer aluminij, medenino, inox in druge. Zaščita vrat je na osnovi vodnih premazov, ki so obstojni za različne vremenske vplive. Prednost debelejših slojev premaza je prožnost vrat, ki se prilagajajo delovanju lesa in jih je potrebno obnoviti po desetih letih.

Vhodna vrata so prva stvar, ki jo vidimo od prihodu in zadnja ko dom zapuščamo, zato velja posvetiti nekaj časa izbiri pravih, da bomo z njimi zadovoljni.