Krtača Tangle Teezer

Tangle TeenzerImate težave s česanjem las? Se vam lasje vozlajo in nadležno naelektrijo? Potem je Tangle Teezer revolucionarna rešitev za vas. Da se lasje ne poškodujejo, je potrebno nanje paziti že med česanjem. Tangle Teezer omogoča enostavno in neboleče razčesavanje las in je primerna tudi za majhne otroke, saj je do otroški las še posebno nežna. Tangle Teezer je profesionalna krtača za lase in je svetovno znana. Po prvi uporabi bo zagotovo postala vaš najljubši pripomoček za nego las.

Krtača Tangle Teezer je primerna za lase, ki se radi vozlajo, za lasne podaljške in lasne vstavke. Krtača bo poskrbela za sijoč videz vaši las in lase negovala že med česanjem. Ščetine krtače Tangle Teezer so narejene tako, da gladijo povrhnjico las in preprečujejo njihovo naelektrenost. Uporabljate jo lahko na suhih ali mokrih laseh. Krtača Tangle Teezer je čudovite oblike, lepo dizajnirana in brez ročaja. Lahko vas spremlja vse povsod, saj vam bo v torbici vzela izredno malo prostora.

Ščetine krtače Tangle Teezer so patentirane ter zaščitene s pokrovčkom tako, da ni bojazni, da bi se ščetine v torbici poškodovale. Krtačo Tangle Teezer lahko kupite pri vašem frizerju ali pa v spletni trgovini Lasni-podaljski.net. V spletni trgovini Lasni-podaljski.net je na voljo krtača z lepim leopardjim vzorcem, kar jo naredi še opaznejšo. V spletni trgovini vam bodo izdelek, ki je na zalogi dobavili v roku 1 do 3 delovnih dni. V kolikor pa želenega izdelka ni na zalogi, vam ga dobavijo v 7 do 14 delovnih dneh.  Za naročila nad 60 evrov je poštnina brezplačna. V primeru, da z naročenim izdelkom ne bi bili zadovoljni ga lahko v roku 14 dni vrnete in vrnili vam bodo vaš denar. Naročite krtačo Tangle Teezer že danes in si zagotovite lepe in sijoče lase.