Na splošno o oknih in vratih

VrataOkna in vrata poleg sten ločita notranje prostore od zunanjega sveta, zunanja vrata so seveda robustnejša od notranjih. Vrata so lahko lesena, izdelana iz PVC-ja ali iz kombinacije različnih materialov. Za vhodna vrata je super če so ta varnejša ali celo protivlomna, ta nam definitivno zagotavljajo varnejši spanec. Protivlomna vrata so debelejša od običajnih, vgrajena pa imajo tudi večtočkovne ključavnice, največ tatvin je posledica slabih ključavnic pri vratih. Cene vrat so zelo različne, odvisne so od uporabljenega materiala in dodatkov kot so kljuke in vodila.

V Sloveniji se veliko ljudi ukvarja tudi z izdelavo vrat in oken po meri. Če ste denarno neomejeni je to lahko dobra rešitev, običajno pa se vrata in okna kupljena v trgovini, da dobiti za nižjo ceno. Ko kupujete okna imate na voljo tri najbolj razširjene tipe, klasična lesena okna, PVC okna ali les-alu okna. Cene in postopki vzdrževanja se pri vseh kar razlikujejo. Nekih ogromnih razlik v karakteristikah ni, edino lesena okna so bolj izpostavljena zvijanju in hitrim spremembam temperatur.

Pri podjetju Roletarstvo-Bayer imajo za vas v ponudbi več tipov oken, vrat in zaves. Če se odločate za nakup kateregakoli od omenjenih izdelkov, si oglejte njihovo stran. Ponujajo konkurenčne cene za kvalitetne produkte ter hitre dobavne roke. Na njihovi spletni strani boste poleg izdelkov s nazornimi slikami in opisi našli tudi cenik ter kontaktne podatke. Za več vprašanj so vam na voljo na e-naslovu ali pa jih lahko pokličete prek telefona in z veseljem vam bodo odgovorili na vsako vprašanje.