Kako lahko napihljivo igrala pričara otroku nepozabno doživetje

Vsi ste gotovo videli že kako napihljivo igralo, pa naj bo to na kaki otroški zabavi ali pa dogodku, ki se je dogajal kje zunaj. Napihljiva igrala postajajo vedno bolj popularna, sploh zaradi njihove nizke cene najema in izredne zabave, ki jo pričarajo otrokom.

Več informacij si lahko ogledate tu: http://www.kenguru-slo.com/ 

Tudi sam sem eden izmed tistih, ki mu je že zmanjkalo idej za otroške rojstne dni. Poizkusili smo že vse, s čarodeji, veliko sladkarijami, bazeni in še kaj bi se našlo. Moram reči, da se je otrokom najbolj dopadla letošnja poletna rojstnodnevna zabava, za katero sva z ženo najela napihljivo igralo. Vse sva uredila preko podjetja, ki sva ga našla na internetu.

napihljivo igralo

Gre za podjetje iz okolice Škofje Loke, imenuje pa se Kenguru Slo. S šefom podjetja sva se dogovorila za datum najema ter ceno, za vse ostalo so poskrbeli oni. Že dopoldne so nama igralo pripeljali na dom ter ga postavili in zraven dali vsa potrebna navodila. Morali bi videti izraze na obrazih otrok, ko so to zadevo zagledali. Vsi so se naenkrat zapodili v grad, ter skakali po njem dve uri. Ta čas je eden izmed odraslih zadevo malce nadzoroval, da se ne bi kdo zaletel, ter poškodoval, ostali starši pa smo uživali ob pijači.

Ne glede na vse prejšnje animatorje na zabavah, se je ta zadeva najbolje obnesla, moram reči tudi, da je bila precej cenovno ugodna. Tistim, ki nimate idej kako otrokom popestriti rojstnodnevno ali pa katero drugo zabavo, tu je odlična ideja.